Studentenbaan Schoonmaak / Facilitaire Dienst

8 November 22:46 - Riel
Omschrijving
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van de productiebakkerij. Samen met collega’s zorg je ervoor dat de bakkerij en machines spik en span zijn voor de zaterdagochtenddienst.
Arbeidsvoorwaarden
Een uitstekend salaris en aanvullende arbeidsvoorwaarden conform cao voor het Bakkersbedrijf. Een afwisselende functie met een uitstekend toekomst perspectief.

 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast? Klik dan hieronder op solliciteren of bel voor meer informatie naar 073 – 7113712.

Bedrijfsomschrijving 
Kun jij wel een extra zakcentje gebruiken naast je studie en wil jij werken in een heerlijke omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Danvo Bakeries uit Riel zijn wij op zoek naar een student voor de Schoonmaak / Facilitaire Dienst. Het betreft een functie van ongeveer 8 uur.

Danvo Bakeries is een ondernemend familiebedrijf die ruimte geeft aan innovatie, trends en zijn oorsprong heeft in het Brabantse land. Vanuit onze locatie in Riel (nabij Tilburg) werken wij dagelijks, met een modern en uitgebreid machinepark, om de mooiste (voorgebakken) broodproducten te produceren voor onze klanten. Zowel vanuit de productie als vanuit de Broodstudio, onze test- en ontwikkellocatie, trachten wij met onze passie en vakmanschap onze klanten te inspireren op het gebied van brood.

Profiel kandidaat 

- Minimaal MBO werk- en denkniveau;
- Je bent beschikbaar op vrijdagavond (16:00-00:00 uur);
- Je bent een echte aanpakker;
- Je bent enthousiast.