Meewerkend voorman (vaste baan)

8 November 22:52 - Geldrop
Omschrijving
Wil je graag je eigen afdeling aansturen en heb je bijvoorbeeld als assistent al leidinggevende ervaring? Dan is dit een mooie vaste baan voor je.

Je regelt de dagelijkse operationele zaken voor de afdeling. Je hebt een totaal overzicht over de processtappen en de onderlinge samenhang en corrigeert en/of stuurt bij waar nodig. Je stuurt een team aan van 3 FTE dat verantwoordelijk is voor het afwegen van grondstoffen, bereiden en produceren. Je bent verantwoordelijk voor: kwaliteit, hygiëne, (voedsel)veiligheid, het meedenken over en/of het aanbrengen van verbeteringen, storingen oplossen en controles uitvoeren. Operators vervangen bij pauzes en schoonmaaksessies. Bijwonen van overleggen. Voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken. Opleidingen plannen met ondersteuning van P&O.

BedrijfsomschrijvingEen modern en innovatief productiebedrijf in de foodsector. Het bedrijf heeft een platte organisatiestructuur waar je de kans krijgt om je te ontwikkelen en mee te denken/werken aan verbeteringen. Je bestuurt je eigen afdeling in een 3 ploegendienst.

Het gaat om een vaste baan op basis van werving en selectie. Waarbij je meteen bij de klant op contract gaat.

Profiel kandidaatOnze ideale kandidaat heeft bijvoorbeeld ervaring als assistent ploegbaas, assistent Teamleider, coördinator of meewerkend voorman.
- MBO werk- en denkniveau
- Kennis van HACCP en een ook voor kwaliteit
- Affiniteit met techniek
- Kennis van Excel/LEAN en TPM is een pré
- Secuur en analytisch en werkt gestructureerd.
- Peoplemanager die zijn mensen kan motiveren bij veranderingen.
- Brutosalaris ligt naar gelang de ervaring tussen de 2100,- en 2400,- bruto per maand.
- 72 uur aan ADV
-180 uur aan vakantie
- Extra uitkering van 5%
- Reiskostenvergoeding

Interesse of vragen? Mail of bel naar marlon.marijnissen@adecco.nl 06-22986473

Gevraagd opleidingsniveau: minimaal MBO.
Voor deze functie wordt minimaal 1 ja(a)r(en) relevante werkervaring gevraagd.
Meer informatie is te verkrijgen bij Regio Eindhoven, telefoonnummer (040) 239 49 99. Referentienummer van deze vacature: M-000011057.