Schoonmaakmedewerker Heemstede

8 November 22:54 - Heemstede
Omschrijving
Voor een project in Heemstede zoeken wij een gemotiveerde schoonmaakmedewerker die gaat werken van maandag tot vrijdag van 15.30 uur tot 19.30 uur. Het gaat om het schoonmaken van een school.Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

BedrijfsomschrijvingOnze relatie is een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf op het gebied van schoonmaakdiensten en facility services.Of het nu gaat om een inspanningsgericht of outputgericht schoonmaakcontract, dagschoonmaak om 'Het nieuwe werken mogelijk te maken of een handyman om te helpen met dagelijks klein technisch onderhoud, alles wordt tot in de puntjes verzorgd.Regionale betrokkenheid, internationale supportMen is sinds 1976 actief in Nederland en staat met meer dan 750 medewerkers in de top 15 van de schoonmaakbedrijven van Nederland. Er zijn grote bij projecten zoals bij EXXON Mobil, Imtech, ROC Midden Nederland en verschillende kantoorpanden, winkels en industriële objecten. Het bedrijf is lid van de OSB en is in het bezit van het ISO 9001:2008 certificaat, ISO 14001:2004 certificaat alsook het VCA**-2008/5.1 certificaat.Het hoofdkantoor is gevestigd te Gorinchem, waar de centrale ondersteunende diensten gehuisvest zijn. Daarnaast beschikt men over drie satellietkantoren namelijk Rotterdam, Amersfoort en Eindhoven. Het doel: Regionale betrokkenheid en nationale support.Regionale betrokkenheid betekent ook: laagdrempelige communicatie en betrouwbare supervisie. Juist op dat gebied maken zij het verschil. Kortom: ze staan klaar om uw schoonmaakbedrijf te worden als u kwaliteit even belangrijk vindt als prijs.

Profiel kandidaatJe hebt ervaring in de schoonmaakbranche.Je bent representatief en betrouwbaar.Je bent maandag tot en met vrijdag beschikbaar.